Project Description

Old Way

Objective

An oversized storage/guest room became a suite for children to entertain friends as well as a place to sleep and study.  Ordinary closet doors were replaced with old doors covered with chalkboard paint for messages and memos sliding on a heavy metal track.  An old metal work bench base was updated with a new top to house three TV’s for video gaming.  A large sectional gives generous seating for his friends when playing games or just relaxing.
Rustic sconces on either side of the bed create task lighting for studying.  A fun dresser that mimics an old trunk provides storage.  The space is topped off with accessories indigenous of a boy’s space.

The most surprising aspect of working with the Obelisk team is the personalized relationships that develop during the design process. Nathan and his team take the time to become knowledgeable about their client. This facilitates a completed project that ‘fits’ the personality and lifestyle of those utilizing the space. This process results in friendships and working relationships that last.

HomeownerOld Way House